Super OFERTĂ! 4 cutii la pret de 3 !

Suc Pur de Mere BIO Dealul Sofiei 100% Românesc

Fără Agenți Chimici, Fără Secrete.
De la Familia Noastră către Familia TA!
Natural, sănătos și energizant, Sucul de Mere BIO Dealul Sofiei este doza de nutrienți de care ai nevoie în această toamnă!

Am crescut Mere BIO Românești, le-am presat la rece, iar acum îți oferim un produs 100% Românesc și natural! Sucul nu conține zahăr, nu este diluat cu apă, nu conține conservanți sau adaosuri de orice tip. Este un Suc Pur plin de Vitamine, Minerale și Fitonutrienți!

Suc Mere - Certificat Ecologic

17,00lei

Pachet 4 cutii Suc Mere - Certificat Ecologic

105,00lei

Bogat in Vitamine

Gustul delicios și Aroma îmbietoare a Merelor BIO sunt inconfundabile! Acestea sunt bogate în Vitaminele A, B1, B2, B3, B6, B9, C și E, Magneziu, Calciu, Fosfor, Iod, Fier și Potasiu. În plus, Merele BIO au și un conținut ridicat de fibre și flavonoizi.

Pentru a obține 2 litri de Suc Pur, presăm la rece 4 kilograme de Mere BIO. Potrivit pentru întreaga familie, acesta ajută la întărirea sistemului imunitar, la funcționarea corectă a organismului și la obținerea unei stări generale de bine!

Mere Florina BIO

Beneficii pentru TINE

Suc din Mere BIO Românești 100% Natural

Sursă Excelentă de Vitamine și Minerale

Sucul Pur de Mere BIO conține Vitaminele A, B1, B2, B3, B6, B9, C și E, Magneziu, Calciu, Fosfor, Iod, Fier și Potasiu, substanțe esențiale organismului în perioada rece.

0 Zahăr, 0 Conservanți

Dulceața sucului provine din fructoză, un tip de zahăr care se găsește în mod natural în fructe. Sucul nu conține coloranți sau potențiatori de aromă. 100% Natural, nediluat cu apă.

Susține Detoxifierea Naturală a Organismului

Sucul Pur susține funcția ficatului și a rinichiilor de a detoxifia organismul și de a înlătura substanțele nocive acumulate în sistemul digestiv.

Întărește Sistemul Imunitar

Suplimentează organismul cu nutrienți benefici care te ajută să lupți împotriva efectelor negative ale poluării, ale stresului zilnic și ale virusurilor de sezon.

Pentru Întreaga Familie

Sucul Natural BIO este potrivit atât pentru bunici, cât și pentru copii! Parfumat, gustos și concentrat, acesta constituie o băutură delicioasă și sănătoasă pentru tine și pentru cei dragi!

Suc BIO 100% Românesc

Prin achiziționarea acestui produs natural pentru familia ta susții producătorii locali și implicit, economia Românească!

Dealul Sofiei, Livadă Certificată Ecologic

Cultivăm și creștem cu grijă Merele BIO pe pământ curat, în liniște, departe de poluarea urbană. Localizată în zona Râmnicu Sărat, Livada Familiei Tale deține Certificatul EcoInspect pentru agricultură ecologică.

Respectăm pământul, apele, animalele și sănătatea ta și nu utilizăm pesticide sau substanțe chimice în procesul nostru agricol.

Înainte de a planta Merii din care am făcut acest Suc Pur, ne-am asigurat că în jurul livezii nu există alte ferme care practică agricultura convențională și că solul nu este contaminat de agenți chimici dăunători.

Suntem mândri să spunem că respectăm toate Legile Europene pentru Agricultura Ecologică și că îți livrăm un produs Românesc sănătos, curat și benefic ție!

Fructe si legume bio

Am livrat întreaga vară a anului 2021 Fructe și Legume BIO Românești, iar acum abia asteptăm să aducem clienților noștri și Sucul Pur din Mere BIO Fabricat în România!
Din fericire, am avut ocazia să stăm de vorbă cu câțiva clienți fideli și am aflat lucruri interesante despre alimentația copiiilor pe care am vrea să le împărtășim cu tine!

Diferenta de gust

Cât de mare este diferența de gust și de aromă între merele convenționale și cele BIO, dacă un copilaș de 8 ani face singur diferența? Știm doar că Merele BIO pe care le-am livrat noi sunt lipsite de orice substanță chimică.

O clientă Dragă Dealul Sofiei ne-a povestit că băiețelul ei de 8 ani refuză să mănânce mere din comerț, dar îi cere Merele BIO pe care i le livrăm noi. Ne-am bucurat să auzim acest lucru, însă ne-a și pus pe gânduri.

Părerile Clientilor

5/5
Sunt client fidel al acestu site, am încercat de curând și noul suc de mere și ce pot să zic, sunt mulțumită, este pur și simplu măr stors. Felicitări acestor oameni pentru ce au reușit să facă, le urez succes și au toată susținerea mea.
Monica
5/5
Prospețime și savoare! Sucul Dealul Sofiei nu ar trebui să lipsească de pe mesele noastre! ÎI dau copilului meu de 8 ani mereu, câteodată chiar el cere. Chiar se simte diferența față de sucurile mai ieftine. Felicitări!
Nadia
5/5
Daca sucul este exact cum scrie pe cutie 100% mar stors, este excelent!
Adrian

Mere BIO Sănătoase

Am folosit aceleași Mere BIO Sănătoase Dealul Sofiei și pentru obținerea acestui Suc Pur Nutritiv. Datorită lipsei conservanților, îți recomandăm consumul sucului în maxim 5 zile de la deschiderea ambalajului!
Nu uita să reciclezi ambalajul produsului!