Dragii noștrii!

Vrem să vă anunțăm că este primul an în care dorim să culegem cireșele BIO împreună. Pentru că evenimentul este denumit sugestiv „Culege-ți singur cireșele tale cu gust de odinioară”, din livada BIO Dealul Sofiei – Comuna Topliceni, Râmnicu Sărat, vă rugăm insistent să luați copii/nepoții cu dumneavoastră astfel încât să le povestiți, cum mergeați înainte la cules de cireșe, în copilărie.

Dacă vei veni la ferma nostră, unde te vom aștepta cu drag, vei putea achiziționa Cireșele, la prețul de 20 lei/Kg, culese pe alese de către dumneavoastră sau recoltate cu grijă de către noi.

Cirese Bio 01

Pentru ca este primul an în care organizăm acest eveniment, vă invităm în unul din cele 2 weekend-uri: 01 – 02.06.2024 și 08 – 09.06.2024. Clienții noștri fideli ne-au rugat să îi primim să vadă cum arată ferma de unde își comanda ei Cireșele cu gust!

Programeză-te la turul ghidat

Știai că Dealul Sofiei…?

Dealul Sofiei se află în Județul Buzău, în apropiere de satul Topliceni, are o suprafata de aproximativ 17ha și a fost infintata in 2014. Ferma deține certificatul EcoInspect pentru agricultura ecologică și respectă toate legile europene în acest sens.

Imagini din livadă

Dealul Sofieibio Dealul Sofiei.png
Dealul Sofieieu Bio Dealul Sofiei.png
Dealul Sofiei100 Fresh.png

Dealul Sofiei

Livada Familiei Tale

Deschide WhatsApp
Scrie-ne pe WhatsApp!
Salut! Cu ce te putem ajuta?