Livrare GRATUITĂ LA UȘA TA pentru comenzi de peste 120 lei – doar pentru București și Ilfov. Restul localităților transport 30 lei.

Politică de confidențialitate

Această politică privind cookie-urile („Politica de Cookie”) guvernează utilizarea cookie-urilor și a plugin-urilor de social media pe site-urile AgroMass BioFood SRL (https://dealulsofiei.ro/), în cele ce urmează: “Website”). Fișierele cookie sunt fișiere text mici care sunt stocate pe hard diskul unui dispozitiv și care conțin anumite informații și uneori date personale. Plugin-urile pentru rețelele de socializare sunt mici piese de software dezvoltate și furnizate de furnizorii de servicii de socializare media (adică Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, etc.), care adaugă integrarea rețelelor sociale atunci când sunt incluse pe Website.


Continuând să utilizați Website-ul sau apăsând pe „Da, sunt de acord” după ce ați fost informat despre utilizarea cookie-urilor și a plugin-urilor social media, recunoașteți că ați citit cu atenție această Politică de Cookie și că sunteți de acord cu aceasta fără rezerve. Puteți modifica în orice moment preferințele cookie-urilor prin setările cookie-urilor.

1. CINE ESTE RĂSPUNZĂTOR DE PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE?

AgroMass BioFood SRL, adresa Sat Babeni, Comuna Topliceni, judet Buzau , cu numărul de înregistrare în Registrul Comerțului J10/498/2013, este entitatea responsabilă de datele dvs. personale acoperite de această Politică de Cookie (în continuare: „Noi”, „Nouă”, „al Nostru”). Această Politică de Cookie poate fi modificată din când în când, pentru a se asigura că aceasta rămâne corectă și conformă cu legislația. Dacă se întâmplă acest lucru, vă rog să luați notă de modificări și să fiți de acord cu acestea dacă le considerați acceptabile.

1.1 Datele dvs. personale sunt prelucrate de AgroMass BioFood SRL, adresa Sat Babeni, Comuna Topliceni, judet Buzau, cu numărul de înregistrare în Registrul Comerțului J10/498/2013 (în continuare: „AgroMass BioFood SRL”, „Noi”, „Nouă”, „al Nostru”). Ne puteți contacta prin e-mail la: gdpr@dealulsofiei.ro

1.2 Orice noțiune care începe cu o majusculă va fi definită prin referință explicită în această Politică de Confidențialitate. Atunci când este posibil, având în vedere contextul, cuvintele singulare trebuie interpretate ca incluzând și pluralul și invers.


1.3 Atunci când se face trimitere la anumite legi sau reglementări, o astfel de referință trebuie să includă și orice modificare, înlocuire sau anulare a legilor sau regulamentelor respective, inclusiv orice ordine administrative conexe.

1.4 AgroMass BioFood SRL își rezervă dreptul discreționar de a modifica, schimba sau completa Politica de Confidențialitate din când în când. Asemenea modificare, schimbarea sau completare va fi comunicată prin intermediul Website-ului.

2. COOKIE-URI

Noi plasăm un număr de cookie-uri atunci când vizitați Website-ul nostru. Aceste cookie-uri sunt împărțite în 3 grupuri de cookie-uri: cookie-uri funcționale; chestionare analitice și statistice; reclame și cookie-uri sociale. Puteți să vă retrageți în orice moment consimțământul dvs. cu utilizarea de către AgroMass BioFood SRL a cookie-urilor.

2.1 Puteți evita plasarea cookie-urilor prin configurarea browserului dvs. ca atare. Instrucțiuni despre cum se poate face acest lucru pot fi găsite aici:

• Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

• Microsoft Edge: http://windows.microsoft.com/en-gb/windows-10/edge-privacy-faq
• Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
• Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
• Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=nl_BE&viewlocale=en_US


Cu toate acestea, interzicerea cookie-urilor atunci când vizitați Website-ul poate determina încetarea funcționării corecte a anumitor sau a tuturor funcțiilor Website-ului.


2.2 Când vizitați site-ul, AgroMass BioFood SRL plasează un număr de cookie-uri. Cele mai multe date referitoare la aceste cookie-uri, plasarea și utilizarea acestora permit identificarea dvs., iar AgroMass BioFood SRL le utilizează pentru a obține o imagine asupra modului în care dvs. și alți vizitatori folosiți Website-ul prin colectarea de date statistice și de utilizare, care permit AgroMass BioFood SRL să ofere o experiență mai bună pe Website.

2.3 Puteți oricând să vă retrageți consimțământul cu utilizarea de către AgroMass BioFood SRL a cookie-urilor. Pentru a vă exersa acest drept, este suficient să ștergeți cookie-urile care au fost plasate pe dispozitiv. Pentru a face acest lucru, vi se cere să vă referiți la instrucțiunile corespunzătoare ale producătorului dvs. de browser, așa cum sunt enumerate mai sus.

3. DE CE PRELUCRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Noi prelucrăm datele dvs. personale prin cookie-uri în mai multe scopuri: pentru a îmbunătăți Website-ul nostru și experiențele și serviciile pe care le oferim; pentru a afișa reclame; să furnizăm informații unor terțe părți și să păstrăm experiențele web pe care le oferim, Website-ul nostru, pe dvs. și pe noi în siguranță.

3.1 AgroMass BioFood SRL prelucrează datele dvs. personale pentru a vă oferi un conținut și anunțuri mai personalizate și pentru a efectua analize statistice, astfel încât să putem îmbunătăți Website-ul, reclamele, produsele și serviciile noastre sau să dezvoltăm noi produse și servicii.

3.2 AgroMass BioFood SRL ar putea să prelucreze datele dvs. personale pentru a informa orice terță parte în contextul unei posibile fuziuni cu, achiziționarea / divizarea ori divizarea de către acea terță parte, chiar dacă această terță parte este situată în afara UE.

3.3 AgroMass BioFood SRL ar putea să prelucreze datele dvs. personale pentru păstrarea intereselor legitime ale AgroMass BioFood SRL, ale partenerilor sau ale unei terțe părți, dacă și când înregistrarea dvs. sau utilizarea Website-ului poate fi considerată (a) o încălcare a oricăror condiții de utilizare aplicabile sau a drepturilor de proprietate intelectuală sau a oricărui alt drept al unei terțe părți; (b) o amenințare la adresa securității sau a integrității Website-ului; c) un pericol pentru Website sau pentru oricare dintre noi sau pentru sistemele subsidiare ale subcontractanților din cauza virușilor, a cailor troieni, a spyware-ului, a malware-ului sau a oricărei alte forme de cod rău intenționat sau (d) obscenă, discriminatorie, rasistă, calomnioasă, hărțuitoare, vătămătoare sau nepotrivită ori ilegală în orice fel.

3.4 Datele dvs. personale pot fi transferate din proprie noastră inițiativă către poliție sau autorități judiciare ca dovezi sau dacă există suspiciuni justificate privind un act ilegal sau o infracțiune săvârșită de dvs. prin înregistrarea dvs. cu sau prin utilizarea Website-ului.

4. CE FACE CA PRELUCRAREA DATELOR DVS. PERSONALE SĂ FIE LEGITIMĂ?

Legea ne cere să precizăm exact baza juridică pe care o utilizăm pentru a prelucra datele dvs. personale. Putem prelua datele dvs. personale deoarece v-ați dat consimțământul în acest sens, deoarece legea ne obligă să facem acest lucru sau deoarece este în interesul nostru legitim sau al unui terț.

4.1 Pentru prelucrarea datelor dvs. personale în scopurile descrise în clauzele 3.1 și 3.2 ale acestei Politici de Cookie, AgroMass BioFood SRL, în calitate de parte responsabilă, vă solicită consimțământul. AgroMass BioFood SRL obține consimțământul dvs. prin intermediul banner-ului cookie. Făcând clic afirmativ pe acest banner și continuând să utilizați Website-ul, recunoașteți că ați citit cu atenție această Politică de Cookie și că sunteți de acord cu aceasta fără rezerve.


4.2 Prelucrarea datelor dvs. personale în scopurile descrise în clauza 3.3 a acestei Politici de Cookie este, de asemenea, necesară în scopul intereselor legitime ale AgroMass BioFood SRL, care sunt:

păstrarea Website-urilor, a Canalelor de Socializare Media, a produselor și serviciilor noastre în condiții de siguranță împotriva utilizării abuzive și a activității ilegale.

4.3 Prelucrarea datelor dvs. personale în scopurile descrise în clauza 3.4 este necesară pentru a permite AgroMass BioFood SRL să își respecte obligațiile legale.

5. CINE PRIMEȘTE DATELE DVS. PERSONALE?

Abordarea noastră generală este că nu împărtășim datele dvs. personale cu terțe părți, decât dacă vă dați acordul. Cu toate acestea, uneori este inevitabil ca terții să primească datele dvs. personal.


5.1 AgroMass BioFood SRL se bazează pe operatori terțe părți pentru a vă pune la dispoziție Website-ul, precum și pentru a prelucra datele dvs. personale în numele nostru. Acești operatori terță parte au permisiunea de a procesa datele dvs. personale numai în numele AgroMass BioFood SRL, în baza unor instrucțiuni scrise exprese din partea AgroMass BioFood SRL. AgroMass BioFood SRL garantează că toți operatorii, terță parte sunt aleși cu atenția cuvenită, iar aceștia sunt obligați să respecte siguranța și integritatea datelor dvs. personale.

5.2 AgroMass BioFood SRL nu transferă datele dvs. personale într-o manieră identificabilă vreunei terțe părți fără permisiunea dvs. explicită de a face acest lucru. AgroMass BioFood SRL ar putea transfera date anonime și/sau agregate către alte organizații care pot utiliza aceste date pentru a îmbunătăți produsele și serviciile, precum și pentru a adapta comercializarea, afișarea și vânzarea acestor bunuri și servicii.

6. TRANSFERĂM DATELE DVS. PERSONALE ÎN AFARA SEE?

6.1 AgroMass BioFood SRL procesează datele dvs. personale în primul rând în cadrul SEE. Fiecare entitate din afara SEE care prelucrează datele dvs. personale trebuie să respecte garanțiile adecvate cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale. Asemenea garanții constau în:

țara beneficiară dispune de o legislație în vigoare care poate fi considerată echivalentă cu protecția oferită în cadrul SEE; sau

un acord contractual între noi și entitatea care se află în afara SEE. Toate aceste entități sunt părți la un acord contractual bazat pe Clauzele Contractuale Standard ale CE (Decizia Comisiei C(2004) 5721).

6.2 AgroMass BioFood SRL ar putea să transfere date anonime și/sau agregate către organizații din afara SEE. În cazul în care are loc un astfel de transfer, AgroMass BioFood SRL se va asigura că există măsuri de siguranță care să asigure siguranța și integritatea datelor.

7. CARE SUNT MĂSURILE DE GARANȚIE CU PRIVIRE LA DATELE DVS. PERSONALE?

Nu vom procesa mai multe date personale decât avem nevoie pentru scopurile pe care le-am comunicat dumneavoastră. În plus, vom procesa datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a atinge scopurile pe care le-am comunicat dvs. sau până la momentul în care vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea lor și nu există niciun alt motiv legal care să ne permită să continuăm procesarea date personale. De asemenea, garantăm păstrarea datelor dvs. personale în siguranță.


7.1 AgroMass BioFood SRL face tot ce îi stă în putință pentru a procesa numai acele date personale care sunt necesare pentru atingerea scopurilor enumerate la articolul 3.

7.2 Datele dvs. personale sunt procesate numai atâta timp cât este necesar pentru a atinge scopurile enumerate la articolul 3 al prezentei Politici de Cookie sau până la momentul în care vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea acestora. Rețineți că retragerea consimțământului poate implica faptul că nu mai puteți utiliza întreaga sau o parte a Website-ului. AgroMass BioFood SRL va face neidentificabile datele dvs. personale atunci când acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile descrise în articolul 3, cu excepția cazului în care există:

un interes major pentru AgroMass BioFood SRL, instituția dvs. financiară, furnizorul de servicii de plată sau orice altă terță parte în păstrarea în formă identificabilă a datelor dvs. personale;

o obligație legală sau de reglementare sau o ordonanță judiciară sau administrativă care ne împiedică să le facem neidentificabile.

7.3 AgroMass BioFood SRL va lua măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a păstra datele dvs. personale protejate împotriva accesului neautorizat sau furtului, precum și a pierderii, manipulării sau distrugerii accidentale. Accesul personalului AgroMass BioFood SRL sau al operatorilor terți se vor întemeia doar pe necesitatea de a cunoaște și vor fi supuse unor obligații stricte de confidențialitate. Cu toate acestea, înțelegeți că siguranța și securitatea sunt obligații de diligență care nu pot fi niciodată garantate.

8. CARE SUNT DREPTURILE DVS. POTRIVIT ACESTEI POLITICI DE COOKIE?

În calitate de persoană vizată, aveți mai multe drepturi în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. personale. Aceste drepturi sunt dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de a retrage consimțământul dat mai devreme, dreptul la ștergere, dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și dreptul pe care de a primi de la noi într-o structură utilizată în mod obișnuit și în format electronic toate datele personale pe care ni le-ați furnizat.

Dacă doriți să depuneți o cerere pentru exercitarea unuia sau mai multor dintre drepturile enumerate mai sus, puteți trimite un e-mail la gdpr@dealulsofiei.ro

8.1 Aveți dreptul să solicitați acces la toate datele personale pe care le prelucrează AgroMass BioFood SRL referitoare la dumneavoastră. AgroMass BioFood SRL își rezervă dreptul de a percepe o taxă administrativă pentru mai multe solicitări de acces ulterioare, care sunt prezentate în mod clar pentru a provoca daune sau vătămări pentru AgroMass BioFood SRL.

8.2 Aveți dreptul să cereți ca, orice date cu caracter personal care vă aparțin, care sunt inexacte, să fie corectate gratuit. În cazul în care se depune o cerere de corectare, această cerere va fi însoțită de dovada naturii eronate a datelor pentru care se solicită corectarea.

8.3 Aveți dreptul să retrageți consimțământul acordat anterior pentru prelucrarea datelor dvs. personale.

8.4 Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor personale referitoare la dvs. dacă acestea nu mai sunt necesare în lumina scopurilor descrise în articolul 3 sau dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea acestora. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că o solicitare de ștergere va fi evaluată de noi cu luarea în considerare a:

intereselor superioare ale noastre, ale instituției dvs. financiare, ale prestatorului de servicii de plată sau ale oricărei terțe părți;

obligațiilor legale sau de reglementare sau ordine administrative ori judiciare care ar putea interzice această ștergere.

În locul ștergerii, puteți solicita, de asemenea, ca AgroMass BioFood SRL să limiteze prelucrarea datelor dvs. personale dacă și când: (a) contestați corectitudinea acestor date, (b) prelucrarea este ilegală sau (c) datele nu mai sunt necesare în scopul enumerate la articolul 3, dar aveți nevoie de ele pentru a vă apăra în procedurile judiciare.

8.5 Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal dacă puteți demonstra că există motive serioase și justificate legate de circumstanțele specifice care justifică o astfel de opoziție. Cu toate acestea, dacă prelucrarea intenționată se califică drept marketing direct, aveți dreptul să vă opuneți acestei prelucrări gratuit și fără nicio justificare.

8.6 Aveți dreptul să primiți de la noi, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și în format electronic, toate datele personale pe care ni le-ați furnizat.

8.7 Dacă doriți să depuneți o cerere pentru exercitarea unuia sau mai multor dintre drepturile enumerate mai sus, puteți trimite un e-mail la gdpr@dealulsofiei.ro

Un mesaj de poștă electronică care solicită exercitarea unui drept nu va fi interpretat ca un consimțământ în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. personale dincolo de ceea ce este necesar pentru soluționarea cererii dumneavoastră. O astfel de solicitare ar trebui să indice în mod clar ce drept doriți să exercitați și motivele, dacă acestea sunt necesare. De asemenea, cererea trebuie să fie datată și semnată și să fie însoțită de o copie scanată digital a actului dvs. de identitate valabil, care vă dovedește identitatea. Dacă utilizați formularul de contact, AgroMass BioFood SRL s-ar putea să vă solicităm confirmarea semnată și dovada identității.

AgroMass BioFood SRL vă vom informa cu promptitudine despre faptul că am primit această solicitare. Dacă cererea se dovedește întemeiată, AgroMass BioFood SRL o va onora cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de treizeci (30) de zile de la primirea solicitării.

Dacă aveți orice plângere cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale de către noi, puteți să contactați AgroMass BioFood SRL întotdeauna prin adresa de e-mail menționată în această clauză 8.7. Dacă sunteți în continuare nemulțumit de răspunsul AgroMass BioFood SRL, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea competentă pentru protecția datelor – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Urmatoarea informare este conceputa pentru a va aduce la cunostinta aspectele cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale si la drepturile dvs. privind aceasta prelucrare în conformitate cu Regulamentul general 2016/679 privind protectia datelor (“GDPR”) si legislatia nationala în vigoare.

Informatii generale

Noi, societatea AgroMass BioFood SRL, cu sediul social în sat Babeni, Comuna Topliceni, Judet Buzau, înregistrată la RC sub nr. J10/498/2013, având CUI RO31812849, („Societatea“), reprezentam operatorul în conformitate cu GDPR. Datele de contact ale responsabilului Societatii cu protecţia datelor sunt e-mail: gdpr@dealulsofiei.ro , telefon : 0766 206 393​

Scopul prelucrarii și categoriile de date prelucrate:

Societatea prelucrează datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

in scopul furnizarii de produse / prestarii de servicii din domeniul agriculturii

in vederea indeplinirii obligatiilor legale ale Societatii;

in scopul urmaririi intereselor legitime ale Societatii;

in urmatoarele scopuri toate vizand domeniul agriculturii, în masura în care aţi fost de acord cu fiecare dintre ele:

Furnizarea de informatii cu privire la oferte comerciale

Furnizarea de informatii cu privire la cultivarea fructelor

Furnizarea de informatii cu privire la cultivarea legumelor

Furnizarea de informatii cu privire la cultivarea pomilor fructiferi

Furnizarea de informatii cu privire la livrarea comenzilor

Furnizarea de servicii de livrare a produselor comandate de pe site-ul nostru: dealulsofiei.ro

Furnizarea de servicii de asistenta cu privire la comenzile online

Furnizarea de servicii de ambalare a produselor comandate de pe site-ul nostru: dealulsofiei.ro

Furnizarea de servicii de curierat pentru documentele de călătorie emise

Participarea la sondaje de opinie cu privire la produsele si serviciile Societatii referitor la gradul de multumire a clientilor

În aceste scopuri pot fi prelucrate următoarele categorii de date:

• Numele și prenumele, codul numeric personal, data nașterii, sexul, documentul de identitate, funcţia, adresa, e-mailul, numerele de telefon fix și/sau mobil, numărul de fax;

• Contactul dvs. cu noi, cum ar fi un e-mail, o notificare, o solicitare printr-un mesaj sau alte evidențe ale unui contact cu noi;

• Informații privind contul dvs., cum ar fi datele plăților datorate sau primite, numerele de cont sau alte informații în legătură cu contul dvs. sau care sunt incluse în portalul nostru de gestionare a relaţiei comerciale cu fiecare client;

• Preferințele dvs. pentru anumite produse, servicii și stil de viață atunci când ne spuneți care sunt acestea sau atunci când presupunem care sunt, în baza modului în care solicitati prestarea serviciilor de catre AgroMass BioFood SRL;

• A se vedea secțiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectăm utilizând cookie-uri, web beacons și alte tehnologii, inclusiv date privind reclamele;

• Informațiile pe care le obținem din alte surse, cum ar fi autorităţi publice sau private, agenții de prevenire a fraudelor, precum și de alți furnizori de date. Acestea includ date demografice, date referitoare la interese, precum și comportamentul la navigarea online.

• Istoric al oferirii unor avantaje, reduceri, discounturi pentru recompensarea fidelităţii clientului.

• Nivelul serviciilor care vi se prestează – de exemplu, probleme operaţionale și alte evenimente care pot afecta serviciile noastre;

• Răspunsurile la invitaţii şi confirmările de participare la evenimente

•Datele cu caracter personal sensibile dezvăluie originea dumneavoastră rasiala şi etnica, opiniile politice, convingerile religioase şi filozofice, afilierea sindicală, datele genetice, datele biometrice, datele referitoare la sănătate sau datele referitoare la viaţa sau orientarea sexuală.

AgroMass BioFood SRL nu colectează de la dumneavoastră în mod intenţionat date cu caracter personal sensibile pentru a le stoca.

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele dumneavostra de identificare, tranzacţionale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dumneavoastră sau din alte surse atunci când deveniţi clientul nostru sau când folosiţi serviciile noastre.

Temeiul juridic al prelucrarii

Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dumneavoastra pentru fiecare din scopurile mentionate mai sus este:

Contractul de furnizare sau prestari servicii la care dumneavoastra sunteti parte sau cererea dumneavoastra inainte de incheierea unui contract pentru care am primit consimțământul dumneavoastră;

Interesele comerciale legitime ale Societății, de exemplu, prevenirea fraudelor, menținerea securității serviciilor noastre, marketing direct și îmbunătățirea serviciilor noastre. Ori de câte ori ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dvs., evaluăm interesele noastre comerciale pentru a ne asigura că acestea nu prevalează asupra drepturilor dvs. În plus, în unele cazuri aveți dreptul de a vă opune acestei prelucrări. Interesul legitim al Societatii pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevazute de lege in favoarea noastra, pentru a actiona in justitie contra oricarei activitati ilegale sau care prejudiciaza Societatea

Conformarea cu o cerință legală imperativă, de exemplu, cerințe contabile și fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de păstrare), proceduri, și dreptul dvs. de a restricționa utilizarea datelor proprii, care controlează obiectul serviciilor noastre ce vor fi prestate;

În plus, în masura în care aţi fost de acord, consimtamantul dumneavoastra. Prelucrarea datelor cu caracter personal în baza consimtamantului reprezintă un scop aditional prelucrării datelor personale în vederea executării contractului la care sunteti parte şi nu condiţionează furnizarea/prestarea serviciilor contractuale.

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci când, de exemplu:

• Cumpărați sau utilizați oricare dintre produsele și serviciile noastre;

• Vă înregistrați pentru un anumit produs sau serviciu;

• Ne contactați prin diverse canale, sau ne solicitați informații în legătură cu un produs sau serviciu;

• Ați acordat permisiunea altor societăți, cum ar fi partenerii noștri comerciali sau asociații noștri, precum și unor terți furnizori sau contractanți ai noștri, să facă schimb de informații cu noi cu privire la dvs.;

• Atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt publice; sau

Sunteți clientul/beneficiarul unei activități comerciale pe care o achiziționăm/prestam.

De asemenea, colectăm informații de la anumite organizații, dacă este cazul și în măsura în care avem temeiuri legale în acest sens. Acestea includ agenții de prevenire a fraudelor, anuare comerciale, agenții de verificare/control, agenții de calculare a facturii și prestatori servicii contractate

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

Pentru a atinge scopurile mai sus prevazute, utilizam urmatoarele categorii de furnizori de produse si servicii/ imputerniciti :

furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din domeniul agriculturii;

autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari)

furnizorii Societatii implicati in mod direct/indirect in procesul de marketing si promovare.

Durata pastrarii

Vom păstra informațiile dumneavoastră, care pot include date personale atât timp cât este necesar să vă furnizăm servicii, să respectăm legile aplicabile, să soluționăm litigii cu orice parte și altfel, dacă este necesar, pentru a ne permite să ne desfășurăm activitatea, inclusiv pentru a detecta și a preveni frauda sau alte activități ilegale.

De exemplu avem obligația de a păstra documentele aferente tranzacțiilor financiare 10 ani de la încheierea exercițiului financiar în care au fost prelucrate.

Toate datele personale pe care le păstrăm vor fi supuse acestei Politici de confidențialitate. Dacă aveți o întrebare despre o anumită perioadă de păstrare pentru anumite tipuri de date personale pe care le procesăm despre dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact incluse mai jos.

Drepturile dumneavoastra

Regulamentul conferă persoanelor cărora li se prelucrează date personale o serie de drepturi. Astfel, pe lângă drepturile existente în prezent, regăsim şi dreptul la portabilitatea datelor şi pe cel de stergere a datelor. Pe scurt, drepturile pe care le aveţi:

Dreptul de a retrage oricând un consimtamânt dat în vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamântul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamântului acordat înainte de retragere, pentru executarea unui contract, in vederea indeplinirii unei obligatii legale sau in scopul urmaririi intereselor noastre legitime.

Dreptul de acces – înseamnă că aveţi dreptul de a obţine o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele cu caracter personal care vă privesc şi, în caz afirmativ, aveţi acces la datele respective şi la informaţiile privind modalitatea în care sunt prelucrate aceste date.

Dreptul la portabilitatea datelor – se referă la dreptul de a primi datele personale într-un format structurat, utilizat în mod curent de către noi şi care poate fi citit automat, dar şi la dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie – vizează dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor personale atunci când prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care serveşte unui interes public sau când are în vedere un interes legitim al operatorului. Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct sau prelucrări efectuate în baza consimţământului expres, aveţi dreptul de a vă opune prelucrarii în orice moment.

Dreptul la rectificare – se referă la corectarea, fără întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicată fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepţia cazului în care acest lucru se dovedeşte imposibil sau presupune eforturi disproporţionate.

Dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – înseamnă că aveţi dreptul de a solicita ştergerea datelor cu caracter personal, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; vă retrageţi consimţământul şi nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; vă opuneţi prelucrării şi nu există alte motive legitime care să prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie şterse pentru respectarea unei obligaţii legale; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societăţii informationale.

Dreptul la restricţionarea prelucrării – poate fi exercitat în cazul în care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioadă necesară verificării corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegală, iar dumneavoastră vă opuneţi ştergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricţionarea; în cazul în care AgroMass BioFood SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă; în cazul în care persoana s-a opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei respective.

Dreptul de a depune o plangere – plângeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta informare sau in legatura cu utilizarea de catre Societate a datelor personale, va rugam sa contactati ofiterul nostru pentru protectia datelor, alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos.

Ne puteti contacta:

Prin email – la adresa: gdpr@dealulsofiei.ro sau

Personal sau printr-o cerere trimisa prin posta – la Sediul Societatii (la adresa mentionata la pct. 1); sau

Telefonic – la numarul: 0766 206 393​

Detalii suplimentare precum si eventuale actualizari ale acestei informari privind protectia datelor dumneavoastra – puteti gasiti pe pagina web a Societatii – sectiunea Protectia Datelor

Deschide WhatsApp
Scrie-ne pe WhatsApp!
Salut! Cu ce te putem ajuta?