Aprozar BIO la un click distanta | Comanda minima 100 LEI
Livrare Acum in toata Romania

Urmareste-ne pe:

LIVRAM ROADELE BIO IMEDIAT DUPA RECOLTA LA USA TA

Livrare comenzi


Www.dealulsofiei.ro ca livra comenzile prin furnizorii de servicii de curierat rapid Fancourier si Cargus. Livrarea va fi efectuata în ziua de joi a fiecărei săptămâni, între orele 08:00 și 21:00. Livrarea în București și jud.Ilfov.

Comenzile vor fi livrate la in maxim 5 zile de la confirmare. Precomenzile vor fi livrate in maxim 5 zile de la recolta.

Costul de transport este gratuit pentru comenzi de peste 100 lei.

Clientul (în numele său propriu sau al destinatarului) se obligă sa fie la adresa de livrare în intervalul orar estimat de www.dealulsofiei.ro pentru livrare. În caz de absență a Clientului/destinatarului de la adresa de livrare, Clientul/destinatarul va fi contactat telefonic sau prin SMS la numărul de telefon indicat de acesta în formularul de comandă și va fi invitat să stabilească un punct de întalnire cu transportatorul. În cazul În care Clientul/destinatarul nu pot fi contactați și/sau nu se prezintă nici la noul punct de întâlnire stabilit cu transportatorul, atunci bunurile vor fi returnate de transportator către www.dealulsofiei.ro, acesta din urmă având dreptul să rețina din orice sume plătite de către Client cheltuielile de livrare și transport și daunele suferite.

Ia-ti doza zilnica de fructe!

Cu un pas Inaintea
tuturor

Inscrie-te cu adresa de e-mail si fii primul care primeste noile oferte, fotografii din procesul de crestere a fructelor si legumelor BIO, retete sanatoase si multe altele!